Saturday, October 17

Tinggal kenangan


Kepada semua rakan2 blog mahu pun musuh2 yang aku tak tahu.. Aku nak info kat korang takut korang tertunggu-tunggu entry baru aku.. Aku sebenar nyer nak stop blogging dalam jangka masa yang panjang.. Jikalau korang nak tanya apa2 ke korang boleh la email aku atau komen atau pun tinggalkan pesanan kat chat box sahaja.. Kepada yang masih berkoba2 blogging teruskan dengan cerita2 menarik anda dan kepada kawan2 fotografi teruskan idea kreative anda kepada yang cerita belakang pasal aku moga bejaya dalam hidop.. Jika terdapat apa2 salah silap aku semasa blogging aku minta maaf banyak2.. InsyaAllah suatu hari nanti aku akan kembali blogging seperti biasa.. Bila? aku pun tak pasti munkin 10 tahun akan datang munkin 20 tahun akan datang munkin tak sempat langsung nak sambung balik Allahhualam.. Moga kita bertemu lagi suatu hari nanti..

W'salam
احمد نظيف اسحاق

11 comments:

exora88 said...

erm apsal tbe2 xnk blogging nih

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

gambar ni memang nostalgik. diambil oleh photographer paling profesional dalam dunia. wakakakakaa semoga bahagia bro dan diredhai dalam apa jua bidang hang buat. amin.

Marvic said...

ler..apasal tetiba je nak stop blogging?....mcm sedih je bunyi nyer...

Sarah said...

Nape stop? Aku pun cam sedih je kalau kau stop.... All the best apa2 pun keputusan kau.... You the best ever bro... I'll miss ur great photos..

Sarah

Makcu said...

ek 10 -20 thn lgi. mase tu da takde belog da.. maybe kelog @pon zelog ke kan...

xyahlaa stop...
buleh incik nazif bkongsi ilmu2 kefotografiann kat kitorang smua...



pikir2kan & selamat beramal!

احمد نظيف بن اسحاق said...

exora88

Bila hati ni terasa tak perlu lagi teruskan blog jadi sy buat keputusan utk stop blog buat jangka masa yg panjang..


Lotfi

Orang yang amik gamba tu memang hebat dan orang bergambar tu tak hebat macam orang amik gambar tu.. Terima kasih doa tu ameen..


Marvic

Hope you are happy now im gonna close this blog.. Enjoy ur new life ..

Sarah

Sarah miss you.... Bila nak balik Malaysia? London cam mane? Aku stop blogging tiada sebab hahaha.. Gambar2 ko pun hebat2 gak hahaha..


Makcunnyer

Nampak gaya nyer cam tu la hahaha.. InsyaAllah sy blogging balik suatu hari nanti...

Sarah said...

Aku dah balik Malaysia la.... Aku ada kat KL rite now... Aku nak jumpa kau ni.... Bila kau free?

احمد نظيف بن اسحاق said...

Laa iyer ke?
Boleh nanti aku dtg jumpe ko..
Ko masih pakai no maxis same kan?
Tadi aku try call tak dapat..
Ko ade belikan hadiah untuk aku tak?
hahaha..
Ni ko cuti bape lame?

Marvic said...

erk...sbb aku ker ko nak close this blog...besar jugak pengaruh aku ni..wakakakaka

احمد نظيف بن اسحاق said...

ko bangga ke pengaruh ko besa?
tak elok riak...
bukan pasal ko..
tidak sama sekali..

Ili Saharudin said...

salam, this is shock. hope u will blog again some day.. nice knowing you and gv me such aspiration from your pics.hv great life ahead ya..